Amikor az emberek büszkék valamire

A magyar embereknek Gyula város neve hallatán először a gyulai vár, vagy a gyulai kolbász, esetleg a gyulai várfürdő juthat eszébe. Ezekre az értékekre a lakosok is rendkívül büszkék, azonban ezen túl még rengeteg tényező van,amely jellemzi a város múltját és jelenét, egyúttal meghatározza jövőjét is.

Gyula a Fekete- és a Fehér-Körös összefolyásától nem messze épült. A város üdülőkörzete a Dél-Alföld régió egyetlen minősített gyógyhelye, egyben hosszú évek óta legnépszerűbb úti célja, köszönhetően sokszínűségének és lakói vendégszeretetének.

Gyulán egyébként állást is lehet találni,és manapság nem könnyű. Járjon egy lépéssel előbb, és kattintson a Gyula állás weboldalra ahol jelentős segítséget kaphat. Tájékozódjon, informálódjon, majd ezek után csapjon le arra az állásra, amelyik szimpatikus az Ön számára. Még több segítségre volna szüksége,és aggódik hogy nem kapja meg?Mi megadjuk a támpontot és nem a munkanélküliség fog lecsapni Önre, hanem a honlap facebook valamint twitter oldalán közzétett álláshirdetések. Előtte viszont Önnek is van egy kis feladata. Nem kell mást tennie, mint kedvelni és követni a közösségi portálokon a GyullaAllas.hu-t. Tegye meg Ön a kezdőlépést és ismerkedjen meg a weboldallal.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.