Győr a vizek,és az álláslehetőségek városa

Győr vonzereje abban áll, hogy iparát tekintve dinamikusan fejlődő nagyváros. Állandóan pezsgő,nyüzsgő kulturális élete,kiemelkedő sporteredményei, világi emlékei teszik kerek egésszé és alakítják egy európai várossá.

A városban kiemelt szerepet kap az idegenforgalom,és a turizmus.

Győrben jól tudják, a gyerekek mindennél fontosabbak. Mi sem igazolná ezt jobban a nekik szóló különböző rendezvények. Először 2007-ben rendezték meg a Győrkőcfesztivált.

A városban a látnivalókon kívül a munkaerőpiacon is adódnak lehetőségek, amennyiben állást keres,látogassa meg a http://gyorallas.hu/ oldalt.Amennyiben első kézből szeretne értesülni a legfrissebb lehetőségekről,iratkozzon fel az oldal hírlevelére,vagy keresse fel a honlap facebook,valamint twitter oldalát is.

Önéletrajzát mindenképp nézze át,mielőtt beadja álláspályázatát az adott céghez. Egyes vállalatok az önéletrajz mellett motivációs levelet is kérhetnek Öntől. A levélben nem kell magát fényeznie,és teljesen különbözik az önéletrajztól. Amennyiben nem biztos a dokumentumok elkészítésében,bátran hívja segítségül az internetet,vagy barátait,esetleg ismerőseit. Az állásinterjúra mindenképp érkezzen időben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.