Sátoraljaújhely ismertetése

Sátoraljaújhely egy város Borsod-Abaúj-Zemplén megyében,mondhatni az északi régió csücskében. A Sátoraljaújhelyi járás valamint kistérség székhelye is egyben.

A város a kultúra fellegvára.

A kultúrából adódóan számos nevezetesség található Sátoraljaújhelyen,amelyek a következők: Kazinczy Ferenc Múzeum,és Kazinczy Ferenc Emlékcsarnok, Waldbott-kastély, és a barokk stílusban épült városháza.

A városban a nevezetességeken kívül állást is lehet találni. A SatoraljaujhelyAllas.hu-n a legkülönfélébb álláslehetőségek közül válogathat, majd meg is pályázhatja azt, amelyik szimpatikus Önnek. Ha azonnal nem talál munkát a SatoraljaujhelyAllas.hu-n nyugodtan lecövekelhet,és ha szeretné akkor holnap is folytathatja a munkakeresést az oldalon. Ha szeretne még több információt szerezni és a sátrazás annyira nem szimpatikus Önnek, akkor kövesse a weboldal facebook és twitter oldalát, ahonnan első kézből értesülhet a legfrissebb lehetőségekről.

Ne feledje,hogy mindenképp ellenőrizze le önéletrajzát,mielőtt beadja álláspályázatát. A legfontosabb adatok az elérhetőségek,hiszen csak így tudják Önt elérni. Továbbá fontos,hogy ne állítson valótlant a dokumentumban,hiszen előbb vagy utóbb úgyis kiderül minden.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.